Η εταιρία Ι.ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1938 από τον Ιωάννη Γραμμένο στη Θεσσαλονίκη με δραστηριότητα την παραγωγή και εκτύπωση χαρτοσακούλας.

Περνώντας στη δεύτερη γενιά, οι υιοί του ιδρυτή Αναστάσιος και Φώτης Γραμμένος, εδραίωσαν την παρουσία της , ως μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία του κλάδου.

Αυτή είναι η περίοδος που γίνεται το μεγάλο άλμα και από μια μικρή εταιρία στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται το 1973 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500μ2, στο 16ο χμ Θεσσαλονίκης – Σερρών όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.

Με παρακαταθήκη τον διαρκή προσανατολισμό στην ποιότητα και την τεχνολογία, η τρίτη γενιά της επιχείρησης βάζει νέους στόχους και θέτει νέα οράματα προς υλοποίηση.

Έτσι προχωράει από το έτος 2002 στην πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 9001/2000 ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και πραγματοποιεί ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα για την τεχνολογική και παραγωγική αναβάθμιση του εξοπλισμού της.

Στην πορεία αναπτύσσεται από το 2011 και ο εμπορικός τομέας της εταιρίας με μια πλήρη γκάμα ειδών συσκευασίας μιας χρήσης, για την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας.

Παράλληλα υλοποιεί νέα επενδυτικά προγράμματα που αφορούν στην ανανέωση και βελτίωση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της.

Επιπλέον ανανεώνει την εταιρική της εικόνα μέσω της παρουσίας σε εκθέσεις αλλά και μέσω της πλήρης εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες.

Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια ποιότητα που έχουν συνηθίσει οι πελάτες μας αλλά και να διεισδύσουμε σε νέες αγορές σε διεθνές επίπεδο.