ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για παραγγελίες εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης καθώς και της επαρχίας Λαγκαδά, η μεταφορά των προϊόντων θα γίνεται εντός 2 ημερών, με μεταφορικά μέσα της Ι.ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και θα είναι δωρεάν (για παραγγελίες άνω των 40€). Για μικρότερες παραγγελίες θα υπάρχει επιπλέον κόστος 5€ ανά παραγγελία.

Για παραδόσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και για το εξωτερικό, η παράδοση θα γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών στην μεταφορική εταιρία που θα μας υποδείξετε ή που θα επιλέξετε από την ακόλουθη λίστα. Η πληρωμή των μεταφορικών θα γίνεται απ'ευθείας από εσάς προς την μεταφορική εταιρία.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΦΘΩΤΙΔΑ, ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, ΑΙΤΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΚΡΗΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΕ 2310538008
ΑΘΗΝΑ-ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΠΥΡΓΟΣ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΒΑΡΔΑ-ΓΑΣΤΟΥΝΗ-ΖΑΧΑΡΩ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΗΒΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ,ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΜΙΑ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΑΤΡΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΤΡΙΠΟΛΛΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΧΑΝΙΑ ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ 2310517238
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΟΥΦΑΣ 2310754128
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΦΕΡΕΣ, ΣΟΥΦΛΙ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΔΙΚΑΙΑ ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ 2310510313
ΣΕΡΡΕΣ, ΗΜΑΘΙΑ, ΠΙΕΡΙΑ, ΠΕΛΛΑ ΑΛΙΑΓΑΣ 2310530156
ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΛΗΜΝΟΣ ΣΑΛΒΑΡΙΝΑΣ 2310527788
ΚΑΒΑΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ 2310556165
ΞΑΝΘΗ ΑΤΛΑΣ 2310500513

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  

1.Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών (για ΕΛΛΑΔΑ) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας (κατά τις ώρες 9:00 – 17:00) από την μεταφορική εταιρεία  στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε το Κατάστημα σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου αυύτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών. Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησής σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.  

2.Το Κατάστημα απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.